29 ian. 2011

Jurnal de stiri (aproape) fictive..

Comuna Ferentari: O femeie a murit ucisa de muscaturile maidanezilor cazati in curtea unei institutii publice.
Regatul Bucuresti: Nu ne simtim responsabili ! Comuna Ferentari: Nici noi !
Institutia publica: Nu avem cunostinta de caini in curtea institutiei noastre ! Vom deschide o ancheta !
Maharajahul care este: Deci, cainii, care este in curtea aia, nu este de la sectoru` 5, este o provocare a domnilor guvernanti care sa speriat de vizita mea in Hamerica si vrea sa ma infunde ! Pa` persoana fizica !
Primarul autostrazilor suspendate: Dom`le, noi am facut tot posibilul ! Avem programe de integrare a maidanezilor, facem studii referitoare la gradul de acceptabilitate, avem un proiect intitulat “Maidanez European”, am creat o comisie la nivel de Primarie Generala care sa investigheze problema.. Se putea face mai mult de atat ?
ONG`urile: Cateii sunt nevinovati ! Ei, suflete calde, iubesc si se bucura sincer, de oricine intra in “zona” lor, copii, batrani, femei..
Brigitte Bardot: Ne tuent pas les chiens! Ils vous aiment inconditionnellement! Monsieur le Président Basescu, je viens faire appel à vous pour essayer de sauver les chienes !
Realitatea Tv: Domnule presedinte cum comentati reactia iubitorilor de animale ?
Basescu: Nu pot sa comentez, sa asteptam hotararea Inaltei Curti de Casatie si Justitie !
Inalta Curte de Casatie si Jutitie: Maidanezii sunt neconstitutionali !
Antena 3:  Exista unele zvonuri care spun ca in campania electorala, acesti maidanezi ucigasi au fost folositi ca agenti electorali de catre ciuma portocalie..
Bianca lu` Bote : Dar este absolut sigur ca doamna aceia a murit in urma muscaturilor catelusilor ? Daca avea gripa noua ?!
WikiLeaks : Abasadorul SUA la Bucuresti intro nota informativa catre Secretariatul de Stat American a scris doar atat: “Vrem acasaaaaaaa”
Perversu` de pe Targu-Ocna : Frate, lasa`ma numai cinci minute singur cu maidaneji acestia ! Cinci minute, adica 300 de secunde ! Le dau dauna totala ! Pai, ori suntem hinghieri ori nu mai suntem ?!
Paznicii institutiei publice: Dom`le, cum sa va zicem noi, este niste caini pa` aici, da e din aia banji, nu face rau, nu musca, mai latra si ei asa sa ne trezeasca din somn cand e cate un control sau ceva, da` altfel e prosti, latra de frica da`i dracu, cum sa omoare astia om ? Or fi fost aia de dincolo, ca aia e ai dracu`, si noua ne e frica de ei noaptea !
Politia Animalelor: Interogam cainii paarticipanti la incident pentru stabilirea circumstantelor in care s`a produs decesul domnei. Pentru aflarea adevarului il vom aduce din Statele Unite pe celebrul Dog Whisperer , Cezar Milan, aparut la Animal Planet,National Geografic si OTV, pentru a inlesni comunicarea cu cainii recalcitranti si care nu vrea sa spuna tot ! Va vom tine la current cu mersul anchetei.
Cezar Milan pentru Realitatea Tv la coborarea din avion: It`s nice to be here in Budapest! Rumanía es muy agradable! No autógrafos por favor ..
Mircea Badea: Acum l`au adus pe ciumpalacu` ala vorbitor de caineasca din America sa faca rahatu` praf ! De 4 ani urlu la masa asta ca exista o problema cu cainii din curtea Institutiei publice !  Boocccc, Boooccccc, Booocccccc, esti acasa Boc ?!
OTV, 4 dimineata, sondaj prin SMS (3,45 euro): Credeti ca Deli-Iorga stia ce vor face cainii maidanezi din curtea Institutiei publice ? Credeti ca Elodia e ingropata in acea curte ? 84632 de raspunsuri DA. 36245 NU.
Un nebun: Am informatii de la generali de armata care mi`au spus ca s`au facut experimente de control al mintii pe acesti bieti catelusi ! Li s`au spalat creierele domnilor, de catre acest choir nenorocit !
Alina Plugaru, ex diva porno: Doresc infiintarea unui partid care sa reprezinte drepturile catelusilor, pisicutelor, ursuletilor ,rasilor, vacutelor si a tuturor celorlalte animale domestice aflate  in curs de disparitie. Cei interesati ma pot contacta la 8989890024.


Politia, Comunicat oficial: Mortul e vinovat ! In definitiv, ce cauta acolo ?
(In urma cercetarilor s`a stabilit ca decedata presimtise ca ceva rau  se va intampla, zbatadu`i`se un ochi toata noaptea, avand calea trecuta de 3 pisici negre si varsand in mod repetat solnita cu sare. Cu toate acestea a decis sa se duca la munca. Din aceste considerente politia a clasat cazul, alaturi de cel al turistului japonez de acum cativa ani)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu