25 feb. 2011

Despre "discriminarea pozitiva"

Mai mulţi suporteri homosexuali din Polonia au cerut autorităţilor oraşului Gdansk să le pună la dispoziţie locuri separate pe stadioanele care vor găzdui meciuri la Europeanul din 2012.
Doua grupuri ale suporterilor gay şi-au argumentat cererea motivând că se tem de reacţia persoanelor din jurul lor: "În timpul călătoriilor noastre câtre cluburile iubite, am întâmpinat, din nefericire, momente neplacute, de hărţuire şi violenţă din partea adevăraţilor
(heterosexualilor n.a.). Visăm să putem sta relaxaţi în tribune, nu ne putem imagina să nu fim la meciurile de la EURO 2012 ce vor fi gazduite de ţara noastră".

Adica, bulangii, ca sa nu le spun gay`i vor sa fie discriminati pozitiv ! Adica, tu om NORMAL te vei inghesui prin peluze si tribune cu restul “prostilor”, iar iubitorul de lut urcat la deal cu roaba va sta bine`merci in locurile special amenajate ! Propun ca in orice stadion sa fie amenajata cate o loja gay, ca oricum “ele” sunt mai sensibiloase asa, le prinde repede curentu` la fofo ! La dracu`, da` hai sa le facem si`un loc special in spatele tribunei unde se se racoreasca gay`i infierbantati de “spectacolul sportiv”! Ca poate i se face “fetei” de taralau de la atatia fotbalisti asudati pe gazon !
Nu vreau sa fiu inteles gresit ! Nu am absolut nici o problema cu Ion care`i sparge bucile lu` Vasile in dormitorul lor ! De capul lor sa fie, pe mine nu ma intereseaza ! Dar am o problema cu Ion care se afisaza cu Vasile, osentativ, in public ! Sau in media, explicand ca “si asta e o forma de normalitate”! PENTRU CA NU ESTE !!!
 Nu vreau ca vreodata copilul meu sa vina acasa si sa ma intrebe de ce se pupau doi nene in parc ! E atat de simplu ! Vrei sa ti`o tragi in cur ? Te rog, dar fa`o la tine acasa ! Sexul e o chestie intima, privata.. nu vreau sa stiu care`ti sunt optiunile sexuale.. Sincer, nu ma intereseaza !
Mai e si aberatia aia impotriva naturi, ca un cuplu homosexual sa poata adopta si creste un copil ! CUM SE POATE ASA CEVA !? CUM SA SE PERMITA UNA CA ASTA ?! Cum se va dezvolta acel copil ? Oare va sti el sa aleaga intre normalitatea unanim acceptata si “normalitatea” lor ?
Cineva drag mi`a recomandat sa incerc sa “empatizez” cu ei.. Ba, nu pot ! Nu pot sa pricep cum ceva care este fundamental impotriva firi devine nu doar tolerat ci chiar acceptat de societate ! Adica, pe sistemul “si ei este oameni”, trebuie sa`i inteleg si sa`i accept asa cum sunt ! Pai, atunci si nazisti au fost oameni, si ei aveau parerile lor si modul lor de viata.. Care`i diferenta ?  Probabil ca voi fi categorisit bigot, homofob, intolerant si probabil ca sunt, dar daca Dumnezeu voia sa fim bulangii n`ar mai fi creat`o pe Eva ci ii facea lui Adam un Mircea Solcanu sau un Bote sau un Bucurenci ! Clar ?! 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu