18 feb. 2011

Explozii solare !

Astazi e pe baza de explozii solare ! Adica, ti`a luat casa foc ? E de la explozia solara ! Ti`ai gasit nevasta calare pe cel mai bun prieten ? E de la explozia solara ! Esti un cocalar prost si exact in secunda asta te intrebi daca ochelarii D&G chinezesti merg pe ceata de afara !? Nu mai e de la exploziile solare.. e de la tine, esti prost de bubui ! Whatever..
Cica tiganii români au adus în Spania un virus eradicat de cativa ani în Europa de Vest.. Mai precis in Murcia, o regiune spaniola a reaparut pojarul, boala de mult exterminata la ei. Chestia este serioasa, atat de serioasa incat autoritatile spaniole au modificat varsta de administrare a primului vacin MMR pentru bebelusi ! De unde si vorba romaneasca “Ai tigan, ai belea !”. Sigur, astea sunt doar preconceptii, clisee si rautacisme, rromi sunt o natie mult iubitoare de sapun si apa calda, igiena, scoala, teatru si arta post`moderna !
Asa.. Ca tot vorbim de ciori, pe realitatea.net apare o stire in care mi se spune ca nush cate j`damii de limbi si dialecte or sa dispara. Printre ele si limba tiganeasca ! Acu` io nu stiu in baza a ce au decretat ei chestia asta, da` mi`e tare frica ca in 50 de ani sa nu ne intitulam rromanashi.. Nush` daca “cercetatorii” realizeaza ca doar tiganii mai fac copii iar daca nu ma cred pe cuvant sa mearga in orice maternitate sa observe “distributia demografica”. Asta fiinda romanii au prostul obicei de a nu face copii doar pentru alocatie sau pentru a fi “bagati in campul muncii” pe Champs-Élysées sau in Gara Centrala din Milano.  Ok, sunt rau si rasist si n`am invatat nimic din lectiile istoriei.. E de la exploziile solare, probabil..
In Gandul zice ca romanii fac sex de 12 ori pe luna ! Asta in timp ce media europeana e de 8 ori pe luna.. Acu`, ori sunt frigizi aia ori suntem noi mincinosi ! Asta e ca bancu` cu sexul oral, 40% admit ca practica, 60% mint..

Alta si mai misto ! Cica niste cercetatori romani au simulat in desertul Colorado timp de  15 zile viata pe Marte ! Au făcut duş o dată la trei zile pentru că apa e preţioasă, au mâncat prafuri şi hrană deshidratată, au purtat costume de astronaut şi au făcut cercetări ca să afle dacă există cumva noi forme de viaţă. Au avut si un robot, ca na` ori suntem exploratori ori nu mai suntem, numit Grivei !Foarte tare si foarte romanesc !

"Singurele diferenţe între noi şi un echipaj real au fost valoarea diferită a gravitaţiei şi faptul că ne-am dus acolo cu un SUV în loc de o rachetă", spune astronomul Haritina Mogoşanu, secundul primei misiuni româneşti de simulare a unui zbor pe Planeta Roşie.
Acu` nu prea pricep io cum poti sa simulezi un zbor spre Marte intrun geep, da` poate ca e de la exploziile solare..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu