24 feb. 2011

From Dragobete with love !


Sa mai spuna cineva ca romanii nu sunt romantici de Dragobete ! Mai exact puscariasii ! Si mai exact un puscarias de la Gherla, care in urma mustrarilor de constiinta a decis sa ia problema in propriile`i maini ! Si cutite ! Ce`a facut ?! Si`a taiat un pic penisul.. (nu mai pot sa scriu pula pe blog ca e posibil sa`l citeasca si soacra`mea si si`ar face o impresie naspa..)Caz şocant în Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Gherla, judeţul Cluj. Un deţinut condamnat pentru viol, urmat de moartea victimei, şi-a tăiat cu un cuţit penisul şi testiculele, autopedepsindu-se, astfel, pentru vina sa.
Deţinutul a fost găsit de gardieni marţi, 22 februarie, zăcând într-o baltă de sânge şi a fost transportat de urgenţă la Spitalul Militar din Cluj-Napoca. Medicii clujeni care s-au ocupat de deţinutul în vârstă de 39 de ani au refuzat să dea orice fel de detalii cu privire la starea pacientului.

„Nu ştim mai multe detalii, omul s-a tăiat cu un cuţit şi a fost dus la Spitalul Militar din Cluj", a declarat Dan Donciu, purtător de cuvânt al Penitenciarului Gherla. Deţinutul fusese condamnat la 18 ani de închisoare pentru viol, urmat de moartea victimei, şi ispăşise deja şase ani din pedeapsă.Sursa newspad.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu