15 feb. 2011

Mircea Badea fata`n fata cu Reactiunea

Frate, e groasa.. Toate ca toate, da` governu cremenal de data asta chiar a facut`o ! Mircea Badea, idolul studentesse`lor, arhidemonul lu` Boc, acest Coriolan Draganescu modern este pe cale de a fi executat ! Evident de catre bampir care prin slugile de la C.N.A. vor sa`l intezica pe conferentiar ! Si de unde credeti ca i se trage shotokan`ului ? De la un bloggeras frate ! Da, de la unu din aia “morti de foame” care`si “revarsa dejectiile pe net”, drept pentru care acu` cateva zile Mircisoiul cerea infiintarea unei politii a internetului ! Probabil, condusa de Felix sau de copilu` batran.. ala cu fruntea de klingonian, niciodata n`am stiut cum il cheama..
Whatever, ia ascultati acilisha, stire de prima pagina in Adevarul.
În urma reclamaţiei către CNA, în care Cetin Ametcea (arhiblog.ro) spunea că Mircea Badea i-a încălcat dreptul la intimitate, bloggerul a primit un email de la Şeful Serviciului Monitorizare TV la CNA în care era înştiinţat că emisiunea "În gura presei" va fi suspendată pentru 90 de zile.
Liciu Dan Lucian, Şef Serviciu Monitorizare TV la CNA, i-a scris bloggerului Arhi, în email, următoarele: "În urma reclamaţiei dumneavoastră, vă anunţăm că s-a luat decizia de amendare cu suma de 20.000 lei a S.C. ANTENA 3 S.A.. Deasemeni, începând cu data de 17.02.2011 emisiunea "În gura presei" va fi suspendată pe o durată de 90 de zile datorită numeroaselor abateri de la legislaţia audio vizualului. Posturile Antena 1 şi Antena 3 îşi vor prezenta scuze publice la adresa dumneavoastră în caz contrar riscând o amendă de 10.000 lei pentru nerespectarea somaţiei CNA. Vă mulţumim pentru sesizare." (adevarul.ro)
Naspa frate ! Naspa rau ! Pai ce`or sa mai comenteze pensionarele la scara blocului ? Cine mai infiereaza “sistemul ticalosit” ? Dupa freaza cui o sa mai suspine vanzatoarele de legume din piata ?! Felix, preaturnatorul.. cui mai incredinteaza stindardul “razboiului sfant”, Jihadul antenist impotriva Marinerului ? Sau cum ar spune Perversu` de pe Targu-Ocna “pai, ori suntem tonomate, ori nu mai suntem !?”.
Acu sa nu se inteleaga ca eu as avea ceva impotriva libertatii de exprimare sa ca sustin in vreun fel jegurile de la putere, nu, da` tind sa am o problema cu infatuarea unei trompete cu freaza perfecta care seara de seara enunta adevaruri imuabile, emite judecati de mare valoare si maxima jmecherie, da verdicte, jigneste si se situeaza asa, desupra omenirii, toate acestea in baza a… ce ?! Candva a spus ca nu poate musca mana ce`l hraneste (referinduse la preaturnatoru`i stapan), de unde am tras concluzia ca e un pic caine de lant la antene. Si pana la un punct pot sa fiu d acord cu chestia asta, da` de la ne`muscat mana si pana la a suge p*** celui ce te hraneste e oaresce distanta.. Pana si un caine de lant are o minima mandrie ! Parere mea !
Traim in Romania, si asta ne ocupa tot timpul !

mai multe informatii pe aceasta tema aici..

2 comentarii: