26 feb. 2011

Narcis Ianau, Susan Boyle`u Romanicii..

Deci ma enerveaza grav Narcis Ianau ! Daca nu`l stii te luminez acu`: copilul ala enervat cu voce de veverita muribunda posedata de 3 negrii cu bile, de la Romanii au talent ! Ba nu mai pot ! Unde ma uit dau de cosurile astuia ! Ca`i plina Libertatea si Cancanu`u de el si Bianca lu` Bote, inteleg ! Da` si`n ziarele serioase ?! Io citesc Adevarul (rusine Dinu Patriciu!), ziar quality.. Si ce gasesc in ziaru` quality ? Narcis Ianau ! Ca e senzatie, ca atinge 149 de octave, ca se naste unu` la 700 de miliarde de ani cu vocea lui, ca e Susan Boyle`u Romaniei (Susan Boyle e o baba cu voce superba descoperita la Britain`s got talent) .. Frate, ma leshi ?!
Ce ma enerveaza si mai tare sunt interviurile pe care le da interpretu` in cauza ! Cica a fost persecutat pentru vocea lui de catre colegi ! Nu zau !? Te cheama Narcis, canti in corul biserici si participi la Olimpiada de religie (wtf is that ?!), si te miri ca te rastignesc colegii ?! Ba nene, pe timpul meu ti se punea  fata de catedra (ce de amintiri), in cap in fiecare pauza si`ti luai capace pana spuneai “nu mai fac sa moara mama” in chineza !!
Nu vreau sa insinuez mai mult.. da` e cam feminin in gesturi.. Cica si Bote la anii lui era la fel de sensibil si.. influentabil..
Apoi ma intreb, si te intreb daca ai cumpara cu CD cu el ? Ai da bani sa asculti pitigaielile si miaunatu` fenomenului ?! Pe bune acum.. Probabil ca este talentat, daca oamenii care se pricep la muzica spun asta, da` repet, ar cumpara cineva vreodata un disc cu el ?! La dracu` nici de pe torrenti n`as da jos ceva care suna in halu` ala..
Ete pentru exemplificare..

Pe bune acu`, lasand la o parte exoticul vocii lui, are cineva vreo erectie intelectuala cand asculta asa ceva ?! Muzica nu trebuia sa fie chestia aia care “ne gadila urechile intrun mod placut” ?! Sau poate ca sunt eu invidios si frustrat..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu