24 feb. 2011

Pretul prostiei


Daca cineva vreodata s`a intrebat care e pretul prostiei, ei bine aflati ca e unu` destul de piperat ! 60 de milioane mai exact ! Cica atat l`ar fi costat pe Iri viata alaturi de Moni.. Adeca acu` 5 ani dobitocu` in cauza avea o avere de peste 70 de milioane de euro (facuta cu capul si relatiile lu` tac`su, Ion Columbeanu, fost nomenclaturist comunist de rang secund spre prim). Moni era doar o alta sugatoare de card (top modeala), disperata de foame si ambitii de afirmare..  Astazi Moni o arde prin America, are contracte de publicitate grase si relatii sus puse, in timp ce Iri e doar un sot incornorat cu mult mai putini bani, si aia pe cale sa fie executati de banci.. Pana la urma e legea firi, sobolanii parasesc corabia care se scufunda, iar luxul, boieria si prostia se platesc intotdeauna !
Niciodata nu o sa pot intelege cum l`a facut Moni ! Iri nu e un tip prost, iar prin patul sau au trecut j`damii de sugatoare (modele), fiind asociat in mai multe firme de impresariat sau modelling, unde de baza e “proba de lucru”!
Ei bine, Moni “i`a pus capac” si l`a facut “ca la aparate”, storcandul ca pe`o lamaie de bani, demnitate, nume si relatii ! As vrea sa stiu cam ce gandeste el acu`, realizand ceea ce stia toata lumea de acu` 5 ani, ca Moni e doar versiunea cu picioare lungi a lui Dinu Paturica, iar el.. noul Zaharia Trahanache !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu