22 feb. 2011

Tara lu` Bercea !

De cateva zile e mare tam`tam cu Bercea Mondial si legaturile sale cu politicul.. Adevarate sau nu, se duce o campanie mediatica de al lega pe interlop de Base si portocalii.. Cu o incrancenare demna de o cauza mai buna baietii lu` Vantu si`ai turnatorului vitupereaza 24 din 24 impotriva marinerului si`al ilustrului sau frate, posesor de fabrica de inghetata si cumatru cu Mondialu` ! Si sa nu`l uit pe celebrul pui congelat, maestrul sucelilor si`al imbolnavirilor la comanda, domnul Stolojan care este nasul de botez al lui Mercedes, sau Termopan, sau Judecator  sau cum mama dracu` se mai chema cioara aia jegoasa crestinata de cel mai prost wannabe p.m. al Romaniei !
Asadar o cioara jegoasa cu burta si trei randuri de ceafa a taiat o alta cioara jegoasa cu care era si ruda.. daca am inteles bine ! Pana aici, nimic anormal ! Anormala mi se pare reactia autoritatilor si`a baietilor din presa, care`l trateaza pe jegos cu condescendenta cuvenita Papei de la Roma ! Cine mama dracu` e jegosu ala frate sa inceapa si sa termine jurnalul de stiri cu el ? Ce`a facut jegul asta, in afara de crime si faradelegi ? Io o inteleg pe aia cu prezumtia de nevinovatie, da` nu e mai bne sa le dati foc la toti, inchisi in casoaiele alea cu 10 etaje si 10000 de turnulete ? Pe sistemul lui Tepes frate ! Antonescule, unde esti maresale ?! Faceti frate ceva.. trebuie sa facem ceva fiinda altfel o sa ne trezim ca noi in tara noastra vom ajunge sclavii scursurilor astora indiene !


Nu sunt alarmist, da` incit la violenta ! Si nu la violente neorganizata.. nu, incit la violenta organizata, la “atacuri preventive”, pentru a ne apara integritatea fizica si avutul ! Vezi o cioara ? Dai in cap, si vei primi recompensa ! Va place sau nu, America, Australia, Anglia, Franta si celelalte mari puteri economice, asa au procedat ! Acu 200 de ani in America statul platea pentru fiecare scalp de indian.. Australienii au exterminat aproape toata populatia indigena.. si uite unde sunt ! Despre englezi si francezi.. nu mai vorbesc.. Am omis intentionat Germania, ca cica e naspa sa preaslavesti metodele eficiente dealtfel, de a.. rari.. pe untermenchen..

Idea e ca mai devreme sau mai tarziu se va ajunge la sintagma “ori noi, ori ei”, si numai un orb nu poate vedea asta. Sigur e frumos sa vorbesti de drepturile omului si egalitatea de sanse.. ei nu vor asta ! Ei vor corturi si hotii, vor stabor si maritis la 10 ani, vor sa fie un fel de univers paralel cu reguli si valori proprii..

Si nu putem accepta asta !

 

Nu pot sa cant in tiganeste ca sa bucur toti romanii…


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu