13 feb. 2011

Urasc Valentine`s !

Urasc sarbatorile ! Urasc sarbatorile la romani ! Urasc desfasuratorul sarbatorilor romanesti ! Urasc Craciunul, Revelionul, Pastele dar mai ales urasc Valentine`s Day !  Nu mai pot ! Inimioare, inimi, cupidoni si iubire cat incape ! Cu ghiotura ! Ai, n`ai chef trebuie sa te indragostesti !  Orice bou se simte obligat sa cumpere flori, sa faca declaratii de iubire maxima ! Orice tuta se simte obligata sa “se simta sexy” si sa faca sex “romantic” ! Ca asa se face..
O mai urasc si pentru ca e o sarbatoare comerciala, inventata doar pentru a creste vanzarile de kitch`uri ale unor magazine! Pentru ca nu suport pernutele chinezesti sub forma de inima, pentru ca nu suport petrecerile tampite si lumanarile de biserica vopsite in rosu, pentru ca nu suport cinele romantice cu aport mare de calorii, pentru ca nu suport macdonaldsu' si alte americanisme ieftine, care merg mana in mana cu sarbatoarea asta importata, pentru ca nu suport sa ne aratam iubirea de sex opus doar o data pe an, pentru ca incita la ipocrizie, pentru ca nu imi place si gata !
Pentru ca sunt bombardat cu tot felul de ineptii despre “cupluri perfecte”, pentru ca voi afla ca ala a dus`o pe aia la Paris, pentru ca toate revistele si toate emisiunile de cacat vor invata femeile cum trebuie sa fie si cum trebuie sa se comporte barbatul perfect, pentru ca nu pot sa fiu perfect, pentru ca urasc romantismu` asa cu forta..
Mai urasc rahatu` asta si pentru ca nu exista o zi a oamenilor singuri..

p.s. La ora la care scriu randurile astea pe Antena 1 ruleaza “Declaratie de dragoste”! Dumnezeule mare, a inceput..

4 comentarii:

 1. DRAGOSTEA exista ... trebuie doar sa crezi in ea asa cu forta ..
  Nu esti singur pe lumea asta cat esti o jumatate neintregita de ... DRAGOSTE
  Eu cred si in fiecare an astept Valentine's Day fiinda nu este altceva decat INCA un prilez de a demonstra afectiunea fata de acea persoana speciala :D
  Sper ca si tu sa gasesti DRAGOSTEA anul acesta - BARBUT OUT !

  RăspundețiȘtergere
 2. :))) lasà mà, o sà-ti vinà si tie ràndu'... si o sà fie un impact iminent.. nici n-o sà stii ce te-o lovit :)))

  RăspundețiȘtergere