8 mar. 2011

Canada, tiganii si atacurile cibernetice..

I`auzi chestie dom`le, Canada, cea mai democrata, avansata, toleranta, smecheria maxima planetara a impus, dupa model francez, un moratoriu prin care cetatenii de etnie rroma, vor fi expulzati in tarile de bastina, evident cu interdictia de revenire pe teritoriul canadian. Treaba e atat de serioasa si canadienii sunt atat de iritati de comportamentul ciorilor incat au impus unilateral vize cetatenilor Republicii Cehe, tara de unde proveneau majoritatea baragladinelor.  Faza naspa e ca saracii cehi nu pot face nimic in sensul de a impune si ei vize canadienilor (ei fiind vizitati de turisti straini), fiind parte a acordului Schengen. Adica naspa ! Evident, ciorile s`au adaptat si acum pleaca din Ungaria si Slovacia, tari inca scutite de obligativitatea vizei..

Faza misto vine taman acu` cand Parlamentul European vine si da un “ultimatum” Canadei cu privire la data anuntarii eliminarii regimului de vize pentru cetatenii romani si bulgari ! Ma gandesc cam cat s`a tavalit pe jos de ras Boc`ul canadian (Stephen Harper), cand a auzit de “ultimatum”! Si cine l`ar putea acuza de “discriminare” ?! Nu e clar ca oriunde ajung tiganii, precum lacustele parjolesc locul si apoi.. o iau din loc spre pasuni mai verzi ?! Nu stiu eu cum sunt tiganii cehi, da` ii cunosc pe spoitorii nostri asa de bine incat sunt convins ca bietii canadieni au dreptate.. Te pufneste rasul cand un inalt oficial al lor se plange de faptul ca ciorile refuza sa se integreze in societate, nu vor la munca dar prefera sa fure si sa cerseasca. Nu zau ?! Bine, la ei la Ottawa acolo, o fi ceva exotic, da` acilishea in Europa.. Saracu` Dolfi, n`a stiut care`s adevaratii paraziti..
Alta, mai misto, si tot pe “externe” (sa mor io` de cand nu mai citeste nici dracu` ce scriu, sunt un adevarat comentator, o sa`mi spun “micul BLP, pe sistemul CTP, evident..”..). Nu stiu cati dintre voi au vazut Die Hard 4, alt film cu Bruce Willis in care el salveaza pe toata lumea.. Idea e alta, in filmul ala e vorba despre un atac cibernetic masiv, prin care America e paralizata si “teroristi” ameninta home`landu, the hause of free`u si toate cele.. Stiti despre ce vorbesc ! Faza misto e ca asa ceva, la o scara mai redusa li se intampla amicilor nostri francezi ! Ei bine da, fratili Sarkozy, el si tarisoara lui de nespalati (de ce credeti ca au reinventat parfumurile taman francezii ?!), fura atacati de teroristi cibernetici frate !
Informaţiile apărute în „Paris Match" au fost confirmate de ministrul François Baroin, care a subliniat că documentele compromise nu conţineau „date personale" ale contribuabililor francezi. Specialistii susţin că cyber-spionii au trimis troianul într-un e-mail adresat Trezoreriei, virusul raspandindu-se rapid in sistemul informatic al institutiei.
„Autorii erau, în mod clar, interesaţi de documente legate de preşedinţia franceză a G20 şi de afaceri economice internaţionale", a declarat directorul general al ANSSI, Patrick Pailloux. „S-a constatat că mai multe informaţii au fost direcţionate către site-uri chineze", a declarat un funcţionar de rang înalt de la Paris, sub acoperirea anonimatului.
El a precizat că „informaţia nu spune mare lucru". Cert este că, după o operaţiune de mentenanţă la minister, în care au fost debranşate nu mai puţin de 10.000 de calculatoare dintre cele 170.000 ale instituţiei, reţeaua informatică a Finanţelor franceze este din nou funcţională.  Cazul de spionaj economic din Franţa nu este primul în care se aude numele Chinei.
Cica in China sunt doua mari grupuri de hackeri, aia care lucreaza pentru guvern si aia care lucreaza cu acceptul guvernului (denumiti “hackerii patrioti !!”),  care nu fac altceva decat sa incerce sa sparga orice server al oricarei institutii capitaliste. De aia zic eu ca viitorul apartine Chinei si poporului chinez. Sunt multi, sunt prosti, dar sunt condusi de genii.. La noi e invers, da` asta e alta poveste. Think outside the box.. despre asta e vorba..
Si sa nu uit, un maxim la multi ani tuturor femeilor ! Unele, chiar merita respectul !
sursa: adevarul.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu