6 mar. 2011

Congrese sau congresuri !?

Mie unuia mi`a placut maxim congresu` PDL (ma rog, Consiliul de coordonare).. Mai ales partea in care primarul din Aninoasa, intrun acces de sinceritate a spus lucrurilor pe nume, intro forma mai mult decat plastica: “Prima injuratura mi`o iau eu, vin oamenii si`mi zic 'Ba` fir`ai al dracu` cu Boc al tau cu tot' , ma scuzati dom` presedinte..”. In rest, nimic nou pe frontul de vest, “reformistii” Preda, Macovei, Voinescu si`au luat`o grav cu propunerile pentru “integritatea partidului”, Boc ne`a mai scos o data din criza, Berceanu, Blaga, Videanu si Oltean raman “talibanii partidului” iar voturile (si banii) primarilor si presedintilor de consilii judetene sunt mai importanti decat “integritatea morala”.. Ca doar politica e o curva, nu ?!

In rest.. same old same old, Iri si Moni la greu cu filmari si acuze reciproce, talk show`uri si datatori cu parerea la greu (mi`a placut in mod deosebit Lis, cel mai patetic personaj din jugla Bucurestilor, care intro emisiune la 10tv deplangea faptul in televizoarele romanilor isi fac loc tot felul de nonvalori si “pitipoance siliconate”, asta in timp ce cu 2 zile inainte el si Oana aparusera imbracati in Superman si Wonderwoman, asta dupa ce cu o saptamana inainte facusera “nunta”, costumati in Shrek si Fiona..).
A venit si 4 martie, prilej de a re`speria poporu` cu “marele cutremur”, iar a aparut Marmureanu pe toate, dar absolut toate canalele de media, evident cu vesnicul discurs “un cutremur mare in Romania va fi, dar nu stim cand”.
In Libia e razboi civil, tovarasul Gaddafi s`a hotarat sa calce pe urmele “pretinului” Ceasca, inecand in sange revolutia de acolo, cu sprijinul “mercenarilor straini”. Va suna cunoscut ? Bine, nenorocul lor e ca nu au un Iliescu, care sa constitue un Front al Salvarii Nationale si astfel garantand “succesul” revolutiei. Ma intreb daca sunt mineri in Libia ? Tot de acolo, unul din putinii jurnalisti adevarati, Adelin Petrisor face niste transmisiuni splendide (unele preluate si de Euronews), pe care le puteti urmari in Jurnalul TVR. (da, inca nu s`a desfiintat TVR`ul..)
Mai remarc inca o data iesirea tarii din criza (e a 4`a oara cand PM ma anunta chestia asta), si ma duc sa`mi fac o cafea.. ca`s adormit. See you when I see you..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu