21 mar. 2011

Culmea infamiei ! Regimul a turbat !


Dom`le e groasa ! De data aceasta regimul bampiresc s-a intrecut pe sine insusi ! Sau insasi ! Oricum nu mai conteaza ! Zbirii bampirului, aceste bestii cu chip de om si cuc la sapca ne lasa fara floarea tinerimii, fara modelele de care avem atata nevoie ! Simona Sensual, nascuta Suhoi este fortata sa EMIGREZE !   Da, s-a ajuns pana aici ! Banditii regimului au lasat-o pe eminintea blonda platinata fara permis ! Motivul, ma intrebi ?! Nimicnicii ale regimului terorist ! Mers pe contrasens, ignorarea lumini rosii a semaforului, depasirea pe linie continua a unei coloane oficiale, conducerea unui autovehicul fara permis si alte cateva astfel de micisme fara sens de care miseii regimului se prevaleaza pentru a intocmi un nou dosar penal ilustrei blonde ! La vederea agentilor avinati, care voiau sa puna mana pe ea, tanara Suhoi a strigat cat sa fie auzita de-o tara intreaga “Daca nu-mi dati permisul EMIGREZ !!!”.

Imi exprim deplina intelegere, compasiune si, daca-mi este permis (sic!), asentimentul fata de suferintele liderei (as putea spune),  noului val de tinere eminite, celor ce maine vor face fala Rromaniei in lume si nu numai !
Citez din unicul organ de presa ramas neintinat de catre ciuma, holera si boalele lumesti ale regimului, recte Cancan 

 

Desi este una dintre cele mai imprudente soferite din Romania, blonda Sensual nu poate trai fara sa se urce la volan. Tocmai de aceea, o face si cand nu are voie. La cateva zile de cand politistii i-au intocmit un nou dosar penal pentru conducere cu permisul suspendat, aceasta nu se potoleste si demonstreaza ca ar face orice sa poata sofa din nou, legal sau ilegal.  Dependenta Simonei Sensual de a conduce o face sa ignore complet faptul ca intr-o zi ar putea ajunge in puscarie pentru ilegalitatile comise in trafic. Aceasta nu numai ca greseste flagrant, trecand pe rosu sau circuland pe contrasens, dar s-a intamplat de nenumarate ori sa se urce la volan desi isi pierduse acest drept. Marti, Sensual s-a pricopsit cu un nou dosar penal, dupa ce a fost prinsa la volan fara permis si, in loc sa se cuminteasca in speranta ca acest caz se va solutiona in favoarea ei, ea a inceput sa se comporte asemenea unui dependent aflat in sevraj. "Daca nu-mi dati permisul, emigrez!", a amenintat Simona, sperand ca astfel va reusi sa impresioneze pe cineva. Prin aceasta rabufnire, blonda sugereaza ca, de dragul sofatului, ar fi in stare sa conduca in ilegalitate totala in strainatate, pana in momentul in care ar fi prinsa. In inconstienta ei, pare sa nici nu se gandeasca la gravitatea consecintelor. Un lucru este cert - nimic nu o poate tine departe de volan, iar asta ar putea s-o coste libertatea.

Articolul complet (cu poze) aici..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu