22 mar. 2011

Cum putem contribui la razboiul din Libia !


Pentru ca zilele astea e pe baza de Libia mai imi dau o data in petec, dandu-mi cu parerea despre razbelu` pentru valorile democratiei si drepturile omului si detronarea tiranului sangeros care se imbraca si naspa.. Asadar, zilele trecute ma uitam ca tot romanu` la tv. Si ce credeti ca vazui ? Marele carmaci, farul calauzitor, primul mariner al tarii era la tv cu Adelin. Adelin Petrisor cel mai corespondent de razboi din Romania.. (nu, pe bune, chiar este..). Si in emisiunea cu pricina, cel mai presedinte dintre marinari zicea ca, cica nu putem sa contribuim la efortu` de razbel pe motiv ca nu avem avioane..
Adica, cateva ar mai fi, da e drumu` lung pana la Tripoli si riscam sa mai aram ceva campuri prin Turcia cu Mig-urile 21 Lancer (sic !), sau, Doamne-feri` sa cada unicu` Mig 29 Sniper (maxim sic !), in Garla Mediterana ca va trebui sa trimitem flota in ajutorul pilotului si, dupa cum bine stim de flota nu se discuta decat la moguli..
Bine, si daca aveam, zise carmaciu`, tot nu ne bagam ca i-a iesit la drum de seara ghinion in bobi lu` Nutzi Udrea, si mai e si-o perioada nefasta pana pe 4 aprilie.. (asa am auzit si eu..). Deci o sa asteptam sa treaca nush` ce consiliu Nato, sa vedem de unde bate vantu` dupa care ne decidem ce, cum si pe cine incurcam in acest razbel !
Foarte complicat nu e, ca tancuri nu avem, armele “de asalt” sunt tot alea cu care combateam la Podu` Inalt si Rovine (eu mi-am “satisfacut” serviciul militar dimpreuna cu un P.M. din 1972, fara cui percutor, ca-m fost pacifist de mic..), avioane nu avem, de flota nu discutam iar la capitolu` carne de tun, deja am indeplinit planu` cincinal in patru ani jumate in Afganistan si Irak.
Si ce ramane ? Cum putem ajuta trupele “aliate” ?! Pai e simplu bai.. ce avem noi mai mult si mai mult in tarisoara noasta mondena ? Curve ba ! Soldatului de orice rasa, etnie, confesiune si apartenenta politica ii trebuie stimulent pentru scularea moralului in lupta !
Asadar propun infiintarea Batalionului 69 Manevra si Manipulare.. Pai daca sub comanda lu` Nutzi le inregimentam pe Bianca, pe Laurette, pe Moni, pe Zavo, pe Adelina, pe Simona Sensual, pe Ramona Gabor, pe Ramona Badescu, pe Daniela Crudu, pe Bote (pentru soldatii cu “nevoi speciale” caci nu mai e nici o rusine sa fii de alta orientare in zilele noastre), se termina razbelu` in maxim 12 ore.. Pai se duce dracu` armata lu` Gadaffi, dezerteaza aia toti.. si daca mai tine cineva minte imaginile cu miile de irakieni care se predau unui singur elicopter american, sa vedeti milioanele de beduini care se vor preda la vederea lu` madam Udrea imbracata in camuflaj mimetic Prada, bocanci Blahnik si ranita Vuitton..
Si atunci sa-l mai aud io pe Muammar planganduse ca a fost manipulat de cruciati ! Ca unu e Dumnezeeuuuu.. Gigi stie !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu