3 mar. 2011

Dan Diaconescu Presedinte ! De C.A.P...

Citesc in Adevarul (rusine Dinu Patriciu!), ca OTV`ul s scazut grav in audiente de luna trecuta de cand cazul crimelor de la Cernavoda a fost elucidat.. Acu` au in medie numa` 69.000 de telespectatori pe minut, adica cu 15 mii mai putin decat acu` o luna.. Recunosc, numarul “otevistilor” este impresionant (mai tineti minte vorba aia.. doar universul si prostia sunt nelimitate si in continua expansiune ?), si incep sa inteleg de ce “domnu` Dan” se autointituleaza “viitorul presedinte” iar Partidul Poporului este creditat cu 9-10 % din intentia de vot.. Asadar.. programu` de guvernare a lu` “domnu` Dan”.. 20 de puncte care vor scoate Romanica din cacat.. Precizez ca sursa este (cu tot cu greselile de ortografie), www.partidul.poporului.ro, site`ul oficial al “viitorului presedinte”. Asadar..


Declaratia catre tara prezentata de Dan Diaconescu:
 1. Impozitarea averilor ilicite. (sunt curios sa aflu cine, cum si in baza a ce va decida daca o avere este ilicita sau nu.. de exemplu` averea lu` domnu` Dan, elicopteru` si avionu` e licit sau ilicit ?!)
2. Marirea salariilor si pensiilor. (sunt curios daca se refera la toate salariile sau doar la bugetari.. ar fi chiar misto sa existe o lege prin care grila de salarizare a oricarei firme private sau a oricarei multinationale sa fie analizata si aprobata de domnu` Dan si Partidul poporului.. de asemeni propun ca cuantumul pensiilor private sa fie decis prin tragere la sorti sau prin organizarea unei “roti a norocului” in cadrul emisiunii Dan Diaconescu Direct)
3. Schimbarea actualului cod fiscal anuland taxe si impozite. (si in locul lui punem.. ce ?!)
4. Legea Cojocaru-OTV, fiecare cetatean peste 18 ani primeste 20.000 EUR. (mai e nevoie de vreun comentariu ?! In plus eu as propune Legea Birjaru, prin care fiecare cetatean peste 18 luni sa primeasca 40.000 de euro ! )
5. Infiintarea Companiei Nationale de Administrare a Averilor Statului. (putem sa reinfiintam si dregatoria Vistiernicului ? )
6. Alegerea de catre popor a conducatorului acestei companii. (poporul otevist banuiesc.. si despre ce companie se face vorbire ?!)
7. Introducerea impozitului pe venituri. (il modificam pe asta actual sau intoducem unu` nou peste asta actual ?!)
8. Infiintarea Agentiei pentru atragerea de fonduri europene. (eu vreau sa infiintam o agentie si pentru atragerea de fonduri americane, africane, asiatice, inter`planetare si de ce nu inter`galactice !)
9. Crearea de autorute cu 2 benzi pe sens pentru traversarea rapida a tarii. (de ce nu autostrazi suspendate, sau trenuri Maglev in toate comunele patriei ?!)
10. Interzicerea subventiilor pentru partidele politice si a salariului pentru presedinte si ministrii. (toti sau numai a unora ?!)
11. Restructurarea DIICOT si DNA; Judecarea proceselor cu jurati; Scurtarea termenelor de judecata. (Curtea cu Juri se va produce in studioul OTV sau la trebonal ?)
12. Anularea arestului preventiv si interzicerea catuselor. (cred ca domnu` Dan a facut fobie la catuse de cand l`au saltat Pristanda`ii bampirului pe viitorul presedinte..)
 13. Amnistie nationala cu exceptia cazurilor grave. (contam pe voturile puscariasilor domnu` Dan ?)
14. Introducerea arestului la domiciliu si a cautiunii. (io` cred ca domnu` Dan e fan Low&Order, altfel nu`mi explic toate trimiterile la Codu` Penal)
15. Interzicerea controlului financiar nejustificat al firmelor.  (si cine ar stabili daca e justificat sau nejustificat un control ?).
16. Procesul celor care au administrat tara in ultimii 20 ani. (domnu` Dan, io zic sa reinfiintam Tribunalele Populare unde vom putea infiera marsaviile clasei asupritoare..)
17. PP nu face aliante cu partidele ce au condus tara din 1947 pana inprezent. (perfect, nici partidele din `47 pana acum nu vor face aliante cu Partidul Poporului)
18. Redarea poporului roman a Palatului Parlamentului, Palatului Cotroceni si a Palatului din Piata Victoriei. (cum ? cu randul ? o zi pe an fiecare ?! sau pe bucati ?)
19. Eliminarea taxelor pentru radio si tv. (in sfarsit ceva cu cap si coada..)
20. Daca PP nu va realiza aceste obiective intr-un timp limita de 1-2 ani se considera autodemis si va lasa sa se desfasoare alegeri libere. (se poate autodemite un partid ? si daca da, cum ?! si din ce functie ?)
Cu alte cuvinte tara ne vrea prosti ! Prostia salveaza Romania ! Natiune fi proasta ! Dan Diaconescu presedinte !

Si daca nu v`am convins deja.. va rog, ridicativa in picioare pentru Imnul Partidului Poporului !
Dan Ciotoi si formatia Generic !

Un comentariu: