1 mar. 2011

Majestatile lor imperiale are trebonal !

Dorin Cioaba, delfinul casei de Palalila, fiul majestatii sale Imparatu` Negru, Florin Cioaba a decis ca majestatea sa princiara este un tigan modern si cu simtu` dreptatii in sange ! (evident halbastru.). Si, drept pentru care a dat o bula papala (ca el e si Papa, la ei pe strada), pan` care se infiinteste Staborul Romano, cel mai palat da` justitie tiganeasca, sa moara rumanii da` oftica care n`are trebonal cu turnulete ! Pentru confortu` majestatilor lor mobila este de mahon, tavanu` de rigips poleit cu foita de aur (pai, ori suntem tigani, ori nu mai suntem..), costurile totale ale palatului da` justitie ridicanduse la peste 200 000 de heuro. Care de unde provine nu se poate sti ca e discriminare sa`l iei pa` majestatea lui la facturi si chitante.. E sub demnitatea roayala` !

Prezidentu` trebonalului va fi tot Delfinu` Dorin, tac`su, regele fiind unul dintre cei 20 de jurati, ca cica asa e mai bine, pa` sistem anglo-saxon.. Si ca sa fie tigania completa “magistratii” vor purta robe si peruci iar masa prezidiului va fi incadrata de 6 steaguri. „In partea dreapta a prezidiului va fi steagul Indiei, tara noastră de origine, steagul Romaniei, tara noastră de adoptie, si steagul tribunalului. Pe stanga va fi, din nou, steagul Romaniei, steagul Casei Regale, dar si cel al Comunitaţii Europene"
Deci, sa moara Cichilan daca nu e un trebonal misto ! Partea proasta e ca e un pic neconstitutional, adeca cum ar veni in Romanica nu se poate ca sa fii tu stat in stat si sitem de justitie in sistem de justitie. Nici macar pentru majestatile lor imperiale si galactice. Cica ar avea in proces de facere si un proiect de “Cod Civil” tiganesc..
Si, ca sa fiu sincer mi se pare o chestie misto ! Oricum in 50 de ani Romanica se va intitula Rromania si atunci de ce sa nu ne pregatim din timp ? Si daca tot avem Tribunal tiganesc, de ce sa nu facem si un Parlament tiganesc, un Guvern tiganesc si evident un Presedinte, care sa fie si rege si imparat si Darth Vader si Alice in Tara Minunilor si in principiu` tot ce vrea muschiu` lui princiar ! (ca daca ziceam muschiu` lui tiganesc se chema ca fac reclama, sau sunt discriminator..). Hai pa ! Ma scuzati, te trahle bahtalo gagiule ! Palalila !!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu