31 mar. 2011

O analiza exhaustiva a evenimentilor da` un real succesuri !


Pentru ca am fost chestionat cu privire la absenteismul meu din “blogosfera” (foarte tare exprimarea, si da, chiar m-a intrebat cineva chestia asta..), revin cu precizari. N-am mai “scris” din 3 motive, de fapt 3 lipsuri, inspiratie, chef si talent. Ca subiecte de dat cu presupusu` ar cam fi: j`damii de divorturi mondene, mita la nivel european (acu` am inteles si eu ce inseamna globalizare), nationala de folbal (ca nu se poate numi fotbal ce joaca baietii aia) si evident wikileaks-urile noastre cele de toate zilele. Here we go.. (adica incep, da click mai jos sa ma vezi cum termin..)
1. Devortu anului: Pepe cel mai spoitor dintre latin-loveri divorteaza de Querida, cunoscuta si sub numele de Oana Zavoranu. Si daca e cu tigani, pai sa fie tiganie, zic ! Ea e bagaboanta, ii pune coarne latin-loverului, el e hot, o filmeaza, ea e perversa si-n timp ce el se da in stamba la Maruta ii devalizeaza apartamentul !
Pepe retaliaza cu facturi si-un seif taiat cu flexu` in direct (pai cum dracu` altcumva ?!), ea spune ca e gay si ca-i gravida, el zambeste superior si, ca orice barbat cu demnitate si orgoliu da drumul filmarilor in care nevasta-sa face iubire cu Tudy (viitor politician de real succesuri).
In mijlocul furtunii se azvarle soacra, mama Oanei, care, desi e in proces cu fica pentru un cimitir (nu, chiar asa e, nu e un scenariu scris de o minte oarecum bolunda !), jura sa-si ajute fica, chiar cu pretul averii facute pe timpu` lu` Ceasca in shop`ul din Otopeni. Cea mai impresara de folbalisti, Ana-Maria Prodan isi da cu presupusu si la tv si la Politie pe motiv de tainuire de bunuri furate! Astept cu infrigurare continuarea povestii si promit sa va enformez promt si la obiect ! Dai mai madar if ai laiu !
2. Adrian Severin, ex ministru de externe fu prins ca rata-n gura de niste oameni rai de la un ziar rau, care cu rautate i-au intins o capcana rautacioasa in care cazu el impreuna cu alti cativa europarlamentari (da, au si ei jigodiile lor). Pana aici, nimic neobisnuit, omu` e deputat, e logic sa ia mita, nu ? E, cica la Bruxelles ala nu e chiar asa, drept urmare eurojigodiile ar trebui sa plece din parlamentul european. Ceea ce s-a si intamplat, cu o singura exceptie, al nostru ca bradu` ! Adeca, nu este el vinovat ca aia i-au intins o cursa si nu are ce sa-si reproseze si poa` sa-l fluiere aia pana le-or creste barba ca el nu pleaca ! Si pana la un punct il inteleg.. pentru 12 mii de coco frate ? Pai in Rromania, cel mai prost dintre deputati nici macar nu se da jos din pat pentru atat, si el, care de la pat`shopt, impartial ca tot romanu o arde prin parlamente, sa ramaie fara coledzi ? Se poate !?
3. Nationala de folbal. Aci e simplu, suntem praf dar ca orice capra raioasa, tinem coada sus ! Mai exact Torje, cel mai speranta fotbaliator de la Dinamo se simte insultat de comparatia cu Insulele Feroe si face rau la conferinta de presa. Parerea mea e ca Insulele Feroe ar trebui sa se simta insultate de comparatia cu Romania. Pierdem peste tot, nu jucam nimic, cerem plecarea selectionerului si.. da, ai ghicit, nu pleaca ! Pe modelul Severin, cainii latra, ursu` trece, noi cu drag muncim !
4. WikiLeaks, un fel de AgerPress ai frustratilor, ai anti`imperialistilor, ai anti`globalizationistilor, ai che guevarilor mondiali a ajuns la sectiunea Rromanica. Si dadu pe teava cablogramele ce pleaca de la US Embassy in Rumenia catre centrala de la Uasington. Bai nene si ce lucruri mari aflaram.. Spicuiesc (eh, este ca nu te asteptai sa folosesc cuvantu` asta ?): Prezidentu Base are probleme cu bautura ! Nuti Udrea ar fi amanta prezidentului ! Guvernu` Boc e ca o rata schioapa ! Mircea Geoana e la fel de prostanac pe cat il credea Nea Nelu (desi el in sinea lui considera ca e cel mai bun). Si, cica toti, dar absolut toti politrucii, “jurnalistii”, “formatorii de opinie”, activistii “societatii civile” se duc cu para la US Embassy cum ma duceam eu la tovarasa Aurelia sa-l reclam pe Radu Marian (eh, te simti ma bine ca te mentionai ?), ca-mi fura jucaria si trage fetitele de sortulet! Ceea ce mi se pare de-a dreptul corect ca de aia e licurici, sa auda si sa imparta dojeni parintesti pa peste tot ! Ies ui chen ! Ai pup iu ol !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu