3 apr. 2011

Ipocrizie à la française

Pentru cei care se simt maxim europeni si impartasesc “valorile si principiile comune”, am o veste buna ! Sunteti cu exact 186.452 mai multi ! Sa ma explic, o insula numita Mayotte, situata exact la mama dracu` este de ieri oficial teritoriu UE, dupa ce a devenit cel de-al 101 departament francez.
Si, exact in momentul in care mosiu le president Sarko se arata ingrijorat de “cresterea fluxurilor migratoare din Mediterana si Europa de Est”, Ministrul francez al Teritoriilor de peste Mari, Marie-Luce Penchard sarbatorea la Mamoudzou (a` mai noua resedinta de judet european), extinderea teritoriului francez (si implicit comunitar) cu 400 de noi kilometri patrati. Drapele tricolore, La Marseillaise, bastinasi (sorry europeni), in fuste stuf si scoici in par, sharia si poligamie !
Ei bine, da, avem un teritoriu nu perdominant musulman, ci islamist feroce, unde functioneaza nu dreptul francez, nici macar cel european ci sharia, legea islamica. Mai pe intelesul nostru, le nouveau citoyens francais au drep hobby lapidarea femeilor (uciderea cu pietre), decapitarea infidelilor (in principiu orice fel de crestin), taierea mainilor celor acuzati de hotie, castrarea celor acuzati de adulter, etc.. etc.. Plus, poligamia, reglementata legal, la maxim 4 sotii legitime. European sau ce !?
Toate acestea se intampla in acelasi timp cu blocarea accesului in spatiul Schengen a Romaniei si Bulgariei, pe motiv de “nesecurizare a frontierelor”! Nu e foarte tare ?! In timp ce introduci pe usa din dos a Europei 200 de mii de malgasi ramasi in epoca bronzului, persoane ce pot merge oriunde in Europa fara a putea fi intrebati de unde vin si ce au de gand (deci, teoretic si la Calarasi sau Roman), te orpilezi la vederea celor cateva mii de refugiati tunisieni si libieni care fug din calea bombelor pe care tot avoianele tale le arunca si de cele cateva mii de tigani, care desi fac foarte mult rau si sunt extrem de vizibili datorita modului tipator in care se imbraca si se manifesta fata de restul populatiei, la nivel european nu inseamna nici macar 0,01 % din totalul infractorilor comunitari.
Nu stiu cam ce parere ar avea Robespierre si Danton despre “faptele de arme” si “expansiunea civilizatiei si modului de viata francez” ale micului Bonaparte de la Élysée, da` mi-ar placea sa aflu ! Privind la canish`ul domnei Bruni inteleg pe deplin expresia “un prost arunca o piatra si 100 de intelepti se caznesc s-o scoata”, pentru ca aventurile razboinice ale micului frustrat francezo-ungaro-tigan ar putea sa zgandare acel musuroi de viespi pe care mai degraba am dori sa-l lasam in pace.


 Mai multe informatii aici..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu