3 mai 2011

Axa functioneaza !

Bucuresti-Washington-Londra, cea mai axa politico-socialo-militara care este, functioneaza. Marele Licurici plus Her Majesty za Queen l-au luat in brate pe Imparatul mustelor Traian de Rromanica, si nu-l mai lasa. De ceva timp, toate actiunile marilor puteri au ca unic scop ridicarea in sondaje si in ochii electoratului a marelui carmaci portocaliu si detractarea sistematica a reactiunii rosii condusa de moftangii Porumbacu` si Victoras! Insusi Papa de la Roma combate in contra Che Guevara-ilor bicefali!
Nu ma credeti? Pai cum altfel pot fi categorisite “evenimentele” din ultima perioada, daca nu “incercari patetice ale lui Traian Basescu de a abate atentia opiniei publice de la adevaratele probleme ale Romaniei conduse de regimul Basescu-Udea-Boc?” (am citat din Gadea, Badea, Grecu, Ciutacu, Radu, etc, etc, etc..)

Sa le luam pe rand. Nunta regala! In timp ce creierele luminate ale opozitiei lucrau la propasirea morala si spirituala a intregului popor iar activisti de genul lui Marean care este primar la 5, aranjau decorurile pentru traditionalul mic pesedist din parcul Izvor, dusmanul de clasa al proletariatului de pretutindeni, aristocratia decrepita si burghezia parvenita, exploatatorii omului de catre om, cum ar veni, organizau cu mare tam-tam la Londra, capitala imperialismului mondial, nunta regala. Care nici macar regala nu putea fi pentru ca Will tre` sa astepte sa moara ta-su` iar Kate e o pisi oportunista si mai ales rabdatoare care a obtinut ceea ce si-a dorit. Adica un prost si-o (viitoare) coroana regala. Astfel, pregatirile pentru betia proletara au intrat in desuet, poporul preferand sa priveasca caleasca cu care s-a dat si Ceausescu-Pace (pe vremea cand era campionu` pacii si intelegerii intre popoare), palariile madamelor invitate si multimea de regalisti (americani si germani in cea mai mare parte, londonezii avand treburi in ziua aia), care fluturau stegulete de hartie, de pe marginea bulevardelor. Prilej de aducere aminte pentru Sauron al USL, Ion Iliescu: “vezi Nina, asa ma aclamau si pe mine cand eram prim-secretar de partid la Iasi! Ce vremuri, cata organizate, ce de plenare si sedinte pe judeteana de partid..”
Taman cand se pregateau sa dea lovitura de gratie guverunui cremenal printro motiune de cenzura, bampirul ajutat de forte reactionare din afara fruntariilor tarii, a orcherstrat o alta facatura electorala cu iz portocaliu: beatificarea Papei Ioan Paul al II-lea! Intro tara ce se zbate in cea mai crunta saracie, in care pensionarii si asistatii social se calca in picioare la orice promotie la bormasini si aparate de sudura la rece, o asemenea afisara desantata a opulentei si megalomaniei, specifica baronilor pedelisti este o insulta adusa intregului popor! In numele muncitorilor, taranilor si intelectualilor din satele si orasele tarii, Victoras Ponta a trimis o telegrama de protest pe adresa Suveranului Pontif, in care se arata ca amestecul in treburile interne ale unei tari suverane este de neacceptat. Citam: “Cu manie proletara infieram manifestarile desantate, ravansarde, sovine si imperialiste ale asa zis-ului Sfant Parinte, la adresa independentei si suveranitatii Republici Socialiste Rromanica. Oops, asta e un citat dintrun celebru predecesor al parintelui meu spiritual, Nea Nelu”. Se pare ca raspunsul Vaticanului a fost scurt si concis: Fuck off!..
Credeti ca provocarile au incetat? Nicidecum! In ziua in care Vantu ii promitea o surpriza de mari proportii dictatorului, un alt prieten al acestuia, asemeni unui magcian de balci provincial, scotea din palarie iepurele care sa abata inca o data atentia romanilor. Spre disperarea lui Felix, si-a antenelor, Barak a anuntat uciderea teroristului numarul unu al planetei. Obama l-a impuscat pe Osama, cum ar veni! La auzul acestei vesti, marele analist-shotokan, Mircea Badea a exclamat: “NU MAI POOOOTT CU BOOOCCC !!! BOOOOOCCCCC, IESI AFARA BOOOOCCC!!! BASESCULE, NU MAI POTTTTT… SUNT BOLNAV CU NERVII CAPULUI.. ”. Starea conferentiarului s-a imbunatatit dupa ce medicul psihiatru l-a asigurat ca pozele cu Carmen Bruma nud, aparute in presa sunt facaturi ale regimului totalitar de la Cotroceni.
Evident, nu vom reveni cu amanunte…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu