18 mai 2011

Satiri si tapi.


Asaaa.. Deci un nene foarte, da` foarte important, bancherul lumii cum ar veni, este arestat in Iunaited Steit of Amerika, pe motiv de tentativa de viol la camerista. Asta exact la o saptamana dupa ce sondajele il dadeau castigator al alegerilor prezidentiale franceze din 2012. In dauna lui Sarko, adica. Plus ca ii mai bubuise minte la neste schimbari de politica financiara mondiala, schimbari care gadilau intrun mod foarte neplacut urechile “finantistilor” de pe Wall Street, adica a fix alora care au declansat criza in care cu onor ne balacim. Mai exact, nenea Strauss a pus in discutie oportunitatea mentineri asa-numitului "Consens de la Washington" - suprastructura ideologica a modelului financiar mondial modern, care functioneaza de 30 de ani. Si pe sistemul “Curat, murdar, da` umfla-l!”, melitienii americani, aia cu “friz madarfacar”, mi-l dadura jos din avionu` de Paris. Ca la Romanica mi l-au plimbat cu catuse la maini, sa vada tot poporu` ca nimeni nu e mai presus de lege, l-au dus la o tanti judecatoare (nu s-a gasit jude de gen masculin si pace in tot niu-iorcu`), care fara probe bilogice care sa il incrimineze pe “parat”, fara martori oculari, doar in baza declaratiei prezumtivei victime si a unui sofer de taxi care a declarat ca “parea forte grabit sa ajunga la aeroport”, mi l-au priponit la Rikers Island. Singur in celula, pentru protectia personala.

Victima, cea cu onoarea nereperata, cum ar veni, este o silfida de 1.80 si optzeci si ceva de kile, originara din Ghana. Stahanovista in cauza, in “stare de soc” fiind, acuza pe Strauss-Khan (un batranel gen Iri), ca prin constrangere “a realizat un contact între penisul său şi gura mea, de două ori.”
Acu` io ma gandesc ca Strauss asta si-ar fi putut permite orice femeie “de moravuri usoare”. Si mai putin usoare. Si de cand cameristele schimba lenjeria ca oaspetele in camera? Si daca tot s-a executat “violul”, hotelu` ala de j`damii de stele, Sofitel-u din New York, nu are agentii sai de paza, badigarji nostri cei de toate zilele, care sa-l retina pe “violator”? Nu ma numar printe cei care dau din cap aprobator la orice dobitocie gen Zeitgeist si nici nu cred ca totul se intampla din cauza masonilor si evreilor. Da` parca faza asta cu camerista am mai citit-o undeva! Iar “asasinarea” adversarilor politici nu e nimic nou. Orice serviciu secret care se respecta, cel francez de exemplu- DGSE ((Directia Generala de Securitate Externa), are un “departament” care se ocupa cu chestiunile de acest gen. Curat si fara urme. Bosorogul va stat la popreala in America vreo 74 de ani, Sarko se va realege president de la republic, finantistii lumi dorm linistiti, noi cu drag muncim!
Strauss-Khan asta, e un satir libidinos sau un tap ispasitor?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu